Produkty pro odpadní tuk (4)

Parafínová stearová kyselina 2

Parafínová stearová kyselina 2

Stearová kyselina: Z vosku; prodlužuje dobu hoření, usnadňuje vyjmutí ze formy a zabraňuje vzniku sazí při hoření. Proporce, kterou je třeba přidat do svíčky, se mění podle ročního období. Doporučuje se používat 15 % v létě a 10 % v zimě.
Přírodní škrob

Přírodní škrob

Následující parametry definují standardy kvality pro náš přírodní kukuřičný škrob: Vlhkost [%]: Minimálně 9 %, Maximálně 12,5 % Bílkoviny [%]: Maximálně 0,4 % pH: Rozsah 5 až 7
Chuť tabáku

Chuť tabáku

Dvě Jablečné Aroma, Dvojité Jablečné Aroma, Cappuccino Aroma
Obal na knihu

Obal na knihu

Je to jedlá obilná zrna vyrobená ze 100% tvrdé pšenice. Velikost zrna je 0,4-1,3 mm. (Nevařený produkt) Je to jeden z nejdůležitějších zdrojů potravy na světě. Je to velmi bohatý zdroj živin, pokud jde o vitamin B1, hořčík, železo, bílkoviny a vlákninu. Bez cholesterolu. Nesaje záření a je odolná vůči záření.